KAWAN2 FOLLOWERS ALAM SIBER...terima kasih kerana sudi bersama saya..

Sunday, 10 January 2010

Birthday Kek







ICHA 2 tahun & IRFAN 4 tahun celebrate birthday today. Pi hantar kat Sungai Pinang lepas tu have lunch kt Sungai Pinang jugak. Masakkan dalam Pulau ehm...memang sedap.Enjoy food kat sini dengan anak akak semua. Jumpa dgn birthday girl ( ICHA ) dan Maknya Sue. Icha tak cihat ...kesian dia.Tpi layan akak sekeluarga dgn lambaiannya dan flying kissnya yg special... ada bunyi lagi ! Anak akak sheedah ( sarat dah ) punyalah suka kt ICHA ni..asyik dok mention baby nak comel macham Icha gak. Tapi dia dah confirmed baby boy...! akak pun jatuh hati kt Icha ni..memang comel ..lepas tu pulak ari ni x pakai tudung...rambut wavy sikit dgn perangnya yg asli padan dgn kulit putih yg gebu...!!! Akak ucap terima kasih pd Sue yg order kek dr akak & sebelum terlupa ...Happy Birthday to both Icha & Irfan ya...Moga kita jumpa lagi .

.

3 comments:

Related Posts with Thumbnails