KAWAN2 FOLLOWERS ALAM SIBER...terima kasih kerana sudi bersama saya..

Tuesday, 8 June 2010

Graduation Day on 3rd Jun.2010

Salam ...kak Norli dah selamat sampai d Penang,dalam pukul 1 ptg kelmarin..lepas tu tukar baju nak attend wedding anak saudara, Syipah d Bukit Gedung then attend another close relation punya wedding d Sungai Dua pulak.Ada 6 wedding semuanya kelmarin..tpi ter mampu pergi 2 saja...Minta maaf banyak2 pada majlis yg akak tak hadir ya.Letih sgt.Kali ni akak update hari konvo shekeen tempuh hari,just 4 sharing.Lama x update.Jom kita tgk ya..
Posing dulu..lepas...balik.. ambik Ijazah dia...
Shekeen dgn Profesor Surgery dia bergambar.
Bergambar d tepi kolam bersebelahan dgn Hall tempat graduation berlansung.
Dengan kawan kawan dia berposing habis...almaklum lah..bila lagi nk jumpa lepas ni..
Bersama Kak Norli..pulak anak saudara akak... Izuddin , pilot Etihad Airways..kebetulan singgah kt Dublin..so dia ni wakil Pak Busu dia kesini jadinya... since hubby akak x boleh dtg. Bila dia dtg..akak pun ikut dia balik the next day.Tq Udin....bersusah payah buat urusan Mak Busu balik awal. Suppose akak balik lambat lagi. He..he..cntik2 tempat orang..rindu lagi tempat sendiri.....Akak ni jenis kuat homesick... Apa pun kenangan di sana tetap terpahat d hati...keindahan ireland yg indah..sejuk.. dengan penduduknya yang ramah dan suka membantu....

2 comments:

  1. tq shu...shekeen suruh kirim salam...nnti dtg lah kat umah...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails