KIRANYA Berminat Untuk Menempah sila Contact Kak Norli....
Email : zaleharazak83@gmail.com
Ym : Kak Norli
Call akak atau SMS di No H/p : 013-4593352
Sila Message ke Fb Noor Zaleha Jaafar untuk senang berurusan ye.. Setiap kek yg d pesan hendaklah membuat pembayaran sebanyak 50% dari jumlah harga kek ke account:-
Setelah pembayaran d buat..sila sms kak Norli utk pemberitahuan. Terima Kasih...
NorliLovesCake:-
Sedia menerima tempahan untuk majlis perkawinan, pertunangan, Harijadi & sebagainya.
Product:- Cupcakes, Kek, Muffin, Lapis Sarawak, Roll Sarawak & dll.Di jamin sedap, bersih & yang paling penting Halal.
RED VELVET CAKE
-
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana
nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah
mulut. ...
Almond London
-
Dah beberapa hari tak sempat nak update blog...... Nak jengah pun tak
sempat... Takat jeling-jeling jer.... rasa cam sibuk jer..... Ntah apa yg
sibuk pun t...
Siri Blogger Masakan - Nusantara Series
-
Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua
teman-teman dan pengunjung setia Dapur CT yang tersayang. Alhamdulillah,
sepert...
-
Durian crepes! fuh! ni antara produk yg paling top dlm musim2 durian ni.1
day aku kena wat 50set.mean dlm 300pcs! sure ada yg ckp..alaaa..takat
300pcs je p...
Seri Kaya Pandan...
-
Assalamualaikum...
Kembali bersiaran... Winter sudah menjelma lagi... Pejam celik, pejam celik
sudah setahun masa berlalu setelah melahirkan si kecil Iman i...
Lemon tart (lemon curd filling)
-
This tart is my favourite coz I like things zingy and lemony. You can use
the Rich tart dough from my previous recipe. Blind-bake the tart shell for
15 ...
French Loaf
-
French Loaf size small 2.0 lbs, baru siap lepas isyak...terus potong, makan
panas-panas. Makan dengan hot tuna ayam brand, timun jepun yang krup krap ...
How to Make Cute Turkey Cupcake Toppers
-
Kawaii is a Japanese word for “cute” and it has become an popular genre of
cake decorating. To create a fresh version of Thanksgiving cupcake toppers,
I ...
Homemade Cream Of Mushrooms
-
Geram pulak bila nampak swiss black & white mushrooms ni kat rak2
supermarket..nampak fresh gitu..ada offer lagi..itu yang terus teringin nak
buat cream ...
RESIPI KEK PAUN OREN
-
Assalammualaikum, salam sejahtera semua. Alhamdulillah, masih diberi
sedikit kerajinan untuk che mat kemas kini blog tiffinbiru ini, walaupun
ini entri p...
Class Cupcakes Julai 2011
-
Salam semua.. class cupcakes untuk bulan Julai akan dijalankan pada *13
Julai 2011*, hari *Rabu* bagi yang inginkan kelas pada hari bekerja dan *16
Julai 2...
Gunung Raya, Langkawi
-
Assalamualaikum...
Tergerak pulak hati nak kongsi2 kenangan, salah satu destinasi kami semasa
holiday singkat ke Langkawi kelmarin - 11.5.2017 (Khamis) - 1...
Russian Black & White Chocolate Cake
-
Assalamualaikum dan selamat sejahtera... ini adalah kek yang menjadi idaman
dan angan-angan aku ingin mencuba. alhamdulillah terlaksana juga akhirnya.
n...
Salam aidilfitri 2015
-
Assalamualaikum..
Haaachuuw!
Punya banyak debuuu..blog sapaaa la ni..
Hari ni dah Ahad...02.08.2015 tak semena2 saya update blog...sapa laa yg
bising2 H...
KAPSUL MANJAKANI ASLI
-
Kapsul Manjakani Asli - Fungsi utama : antioksidan dalam manjakani boleh
mencegah barah payudara & rahim, melambatkan proses penuaan_mencantikkan
kulit_a...
Peristiwa Pilu 11 April 2021
-
Assalamualaikum sahabat,
Inilah foto kami yg terakhir, di majlis konvo pada 30 Mac 2021. Inna
lillahi wa inna ilayhi raji'un (إِنَّا لِلَّٰهِ وَإِنَّا...
Modeling Chocolate Roses- by Mame Recckio Wolfe
-
*Dark Modeling Chocolate*
1 lb. (454 g) semisweet or bittersweet dark chocolate
2/3 cup (8 oz. or 224 g) light corn syrup or golden syrup or Karo
*Whi...
Kek Coklat Keju Kukus
-
Wahhh! Dah agak lama tak mengukus kek. Rindu pulak nak makan. Projek
mengukus ni pulak asyik tertangguh2 disebabkan kesuntukan masa dan
jugaaa...heheh.....
-
As-Salam semua. Maaf kerana dah lama 'hilang' dalam dunia blogging. Rasanya
sejak FB dah menjadi perhatian umum dewasa ni, blog-blog dah mula mengambil
bac...
No comments:
Post a Comment