KAWAN2 FOLLOWERS ALAM SIBER...terima kasih kerana sudi bersama saya..

Saturday, 10 April 2010

Awards Kawan Siber Lagi

Awards ni dr LOVE..ala yg blog ada anak nya yg Hansome & Comel tu. Pandai masak & setiap gambar d blognya pasti mengancam habis...Nk diet jgn p blog nya..pasti teruja...he..he..
Ni pun dr LOve....

Ni dr Rohaya..rohaya-homemade.blogspot.com..Tq ya...Rohaya..!!!

Ni pulak dr SYIMA. cupcakeswithlove.blogspot.com blog yg x loket ilmu....byk rahsia resepi d beri...cuma tanya saja pasti d beri.. & dari RCH ratucakeshouse.blogspot.com. nampak kek2 jualan nya sedap...!!!http://rohaya-homemade.blogspot.com
Hari ni akak p ronda blog kawan2 ..sambil tu akak norli p kutip awards lagi. Kak Norli update kt sini beberapa awards yg akak himpun then baru update semua sekali. Nk jimat $$$ cos masa ambil mesti hired safe guard kan..minyak kereta..sewa trailler angkut award then nk beli insuran barang takut hilang & insuance nyawa sama , well barang berharga mestilah kena jaga baik2 kan,,lagi pun ni semua special utk akak. Kak Norli nk ucap ribuan terima kasih yg tak terhingga kepada semua yg sudi memberi & mengingati akak ni..LOVE U ALL so MUCh MUCH... Tapi kak norli amik award ni x ikut dia punya rules & regulation ya..sorry sgt ya pasal akak x leh tgk pc lama2..sakit kepala..GAPPELAH !!! ( org tanjung kata ) dia rasa x senang mata ni. Dok beradap ni pun try buat cepat2 cikit & kalau ada anak2 akak suruh depa bantu akak. So apa pun kita tgk awards tu...yg serupa akak boh satu ja ya..

No comments:

Post a comment

Related Posts with Thumbnails