KAWAN2 FOLLOWERS ALAM SIBER...terima kasih kerana sudi bersama saya..

Thursday, 14 July 2011

CC pelbagai rasa

Kebelakangan ni..rasa malas betul nk update blog ni. Tak update pun rasa x best pulaq..sunyi umah ni. Mau x mau tulislah apa yg patut. Blog akak ni biasalah cuma update apa yg d hasilkan dan kalau rajin ...akak update kuih yg akak cuba buat dari hasil resepi kawan2 bloggers.
Tpi sering kali akak gagal nk update. Gmbar byk dok tunggu nk upload, dek kerana penyegan tahap gaban...maka semua tu hanya dok ke tempat asal.
Kekadang marah juga dgn diri sendiri ni......mungkin dah terlalu tua kot..he..he.. alasan kan!!!

Ni hasil yg akak buat semalam....request by customer...repeated order...
Ari tu akak buat lah CC yg cover dgn kacang tanah & Kelapa (flakes coconut ). Ini lah CC mengingatkan akak masa kecik2 dulu. Dulu2 d kantin sekolah jual 25sen sebiji. Mahal Tu! Tak mampu nk beli. himpun setiap hari 5 sen...cukup seminggu , baru dpt kek tu...Betapa susah nk dpt kan kek ni...Kesian kan? Dah tua gini....boleh buat sendiri...makan nk habis sebiji pun susah...

Oh cerita pasal CC kelapa & Kacang tu...anak akak kata...apa mak buat CC ni..x class lah...Akak kata x cntik x pa..mau rasanya, sedap cukup. Betui..tup tup..Boss dia minta order CC ni gak.. Ha..ha... see! should trust Ur instinct.
Siap packing..nk hantar. ni antara yg siap d packing pagi tadi.....Yg 9 CC & 16 CC x sempat nk snap photo.... ok cukup lah buat masa ni ya...jumpa lagi...

No comments:

Post a comment

Related Posts with Thumbnails