KAWAN2 FOLLOWERS ALAM SIBER...terima kasih kerana sudi bersama saya..

Friday, 15 February 2013

7 Dulang Hantaran Pertunangan Nora - Hitam Silver




Assalammualaikum  semua....!!!!! moga semuanya sihat walafiat..aamiin... Hari ni tengah relax2 ni...akak Norli nk update sikit tentang majlis pertunangan anak akak yg no 3 tempuh hari. Akak buat majlis sikit ja dgn kehadiran saudara saudara terdekat saja.....in sya Allah nanti bila kenduri akak panggil rakan taulan lah pulaq na.....

7 Dulang Hantaran bertemakan Hitam Silver...




Cupcake 9 pieces antara hantaran.....

Dulang 1 - Sireh Junjung antara yg mesti ada..kalau x dak x serilah majlis adat Melayu ni...

Chocolate yg semestinya sedapkan...!!!

Biskut Jejari Oats dan Biskut Almond London ....yg pasti biskut ni sedap dan ranggup...

Cupcake 9 pieces dari fondant..akak buatkan warna yg kontra sikit supaya bangkit sikit dan ceria hantaran tu...












Hantaran 7 Dulang  yg simple dari hasil tangan akak Norli...
mostly sedara2 terdekat punya hantaran memang itu lah kerja akak..

.


Ni kek Fondant Hantaran hitam putih...simple ja kan...tpi sweet...








BUah buahan antara set hantaran dari pihak kami.....






Nora dan sepupunya...Fatin....

anak akak 4 perempuan...yg bongsu x dpt bersama ...
Sempat juga akak bergmbar.....muka penat habis.....

Insyaallah nanti senang2 update gmbar dlm majlis Aqiqah pulaq na....JUMPA LAGI....

9 comments:

  1. salam kak norli..
    cantik sgt hantaran hasil tangan akak tu... kek tu pun semestinya cute walaupun simple..
    gitu juga dengan anak2 akak.. semuanya comel2 belaka.. slmt bertunang buat nora.. moga kesampainan hingga ke jinjang pelamin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih Madihaa...moga doa Madihaa ini mendapat keberkatan Ilahi...aamiin....Insyaalah tahun depan majlis akad berlansung....

      Delete
  2. Selamat bertunang! Agaknya rupa kak norli ni masa anak dara dulu macam rupa Nora tu ya... serupa betul... org tua2 dulu kata kalau rupa anak perempuan ngan mak sama, panas! betul ke?

    Untungnya ibu yang pandai berseni... tak perlu lagi nak tempah2... semua buat sendiri... lebih puas hati kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sweetie...terima kasih...mungkin kut...semua sepatern ja..he..he..Tak kut sweetie...tu org tua 2 yg kata. quran x kata pun.Anak2 antie semua perempuan tpi depa terlalu baik buat auntie. Anugerah yg tiadaa ternilai..terima kasih kerana sudi singgah...

      Delete
  3. selamat ya atas pernikahnnya , semoga berbahagia untuk selama2 nya

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails