KAWAN2 FOLLOWERS ALAM SIBER...terima kasih kerana sudi bersama saya..

Wednesday, 15 July 2009

KEK Tembikal



Ini adalah antara yg terhasil dalam class InasalyBakery ari tu. Ini Kek Lapis Tembikai yang di tabur dengan chocolate chips. Sedap mak oooii...rugi sapa yang tak rasa. Entah lah semua rasa kek2 ni sedap belaka. Suami & anak2 pun suka, pada hal family akak ni bukan suka sangat kek. Tapi sekarang depa dok suruh akak buat kek ni pulak! Maka semangat nak buat kek kembali. Oh ya ari tu InasalyBakery ada bagi akak rasa chocolate Homemade yg dia buat...ehm...boleh tahan rasanya dan cantik. Jadi dah plan nak join kelas dia pada bulan Ogos depan...

No comments:

Post a comment

Related Posts with Thumbnails