KAWAN2 FOLLOWERS ALAM SIBER...terima kasih kerana sudi bersama saya..

Monday, 13 July 2009

MY FIRST FONDANT CAKE (WITH INASALY BAKERY)




Kek Fondant ni pun Kak Norli buat masa Class Fondant Inasaly. Class ni kita hasil sebiji Kek Fondant & satu set miniature Kek. Cantik kan kedua-dua kek tu? Balik kad umah sapa pun tak mau sentuh! Pasal depa kata cantik & sayang......So...sapa sapa nak hasilkan kek sebaik ni, Jom pi masuk belajar class Insaly bakery.
Oh ya....adalah kak norli sent gambar kad kek central, depa pun kata kek cantik dan ada jugak yg simpan kad kek favourite. Especially Kek Miniature tu.

No comments:

Post a comment

Related Posts with Thumbnails