KAWAN2 FOLLOWERS ALAM SIBER...terima kasih kerana sudi bersama saya..

Sunday, 10 October 2010

Amni & Alia Satu Tahun Lah.....!!!!

Hurey!!!!! Kami dah Catu Tahunlah...!!!! itulah antara bisikan Amni & Alia kelmarin. Kejapkan..baru saja rasa buat kek akikah Amni...dah siapkan birthday kek satu tahun dia pulak..Dah pukul 2 pagi masih dok siapkan kek Amni & Alia..Walaupun dah mengantok PIANG...!!!..tpi masih leh teruskan pasal tgk muka baby berdua yg riang rasa... depa berdua dok teman kan akak...pagi tu...
TOMEIkan..baby berdua tu..mula dok ingat kat cucu pulaQ....
Anak akak kata ..apa yg mak boh byk2 tu..semaklah.. Ah pedulikan..!!.apa dia cakap..tpi bagi akak ..lagi byk benda atas kek tu..lagi lah ceriakan...Amni & Alia pasti suka...Ha..ha..yg suka akak Norli..
Entah pasal apa bila buat kek kanak2 hati akak memang suka...macam kanak2 riang..
Ni side order dari Munirah..2 Mocca kek & 1 marble cheese kek...Moga menepati cita rasa Munirah sekeluarga...Dan tq...Minirah walaupun jauh kt Bagan Serai nu...tapi sering order kek dari akak...Moga bahagia selalu...Amin.....

No comments:

Post a comment

Related Posts with Thumbnails