KAWAN2 FOLLOWERS ALAM SIBER...terima kasih kerana sudi bersama saya..

Sunday, 24 October 2010

Kek chocolate

Salam...waktu update ni time dah tunjuk kul 12.55am...so nk ucap Happy Birthday pada sepupu akak yg celebrate birthday dia yg ke 51 tahun hari ni...Baru habis menghias kek chocolate..terus snap gambar & upload.Esok byk project lagi nk buat..
Ni lah hasil malam tadi..nnti esok pagi nk gi sent kat umah dia. Harap2 dia ada rumah..PASAL dia suami isteri sibuk buat panggilan jemputan pasal next month nk terima menantu sulung...so byk persiapan sebelum majlis tu nnti. Apa apa pun tq dgn order yg d Buat...Moga satisfied dgn kek ni ya..Enjoy your day!!


No comments:

Post a comment

Related Posts with Thumbnails