KAWAN2 FOLLOWERS ALAM SIBER...terima kasih kerana sudi bersama saya..

Saturday, 2 April 2011

Daneeya Aryssa

Daneeya Aryssa, puteri sulung dr anak akak Norli yg kedua,...Norashekeen..selamat dlahirkan pada 30hb Mar. 2011 pada pukul 9.08pagi. Alhamdulillah...masa d lahirkan kak norli berada d sisi anak akak smbil menunggu kelahiran Daneeya Aryssa. Planning awal Suaminya sepatutnya d sisi.Tetapi...menantu x sempat smpai...pasal dia ada presentation...untuk final paper dia..Ni lah.1st.experience....masuk labour room smbut cucu.
a href="http://3.bp.blogspot.com/-GNTI7ual-Fs/TZboOL6ybiI/AAAAAAAABf4/5IV8fqIPShs/s1600/IMG_1551.jpg" onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}">

Hari ni Daneeya..berusia 3 hari...nanti bila habis pantang leh lah smbung berbaking lagi...Pada yg membuat panggilan untuk menempah kek & kuih2..akak mengucapka ribuan terima kasih dan memohon maaf kerana buat masa ni masa x mengizinkan....nnti bial akak dah sedia..pasti akak buat mengumuman na....Jumpa lagi...

18 comments:

  1. Assalamualaikum,
    Comelnya Daneeya Aryssa..sama birthdate ngan anak sulung saya 30 mac..tapi anak sulung saya dah 4tahun.. =) Tahniah di atas kehadiran orang baru dalam family...

    ReplyDelete
  2. salam kak norli...selamat menyambut cucu baru yg comel...moga mak dan anak sihat walafiat.....

    ReplyDelete
  3. tahniah kak norli atas kehadiran org baru yg comel..

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Tahniah kak dah jadi mak tok ,cumilnya Daneeya Aryssa semoga menjadi anak yg solehah

    ReplyDelete
  6. Tahniah Kak Norli atas kehadiran orang baru

    ReplyDelete
  7. Assalam Kak Norli,

    Tahniah..tahniah..tahniah

    ReplyDelete
  8. tahniah kak, dah jd maktok hehehe. comel n caantik namanya. sama cam saya bersalin mak yg teman, somi xsempat on da way balik mase tu. nasib laaa ada mak kan???

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum Kak Norli

    moga menjadi cucu yg solehah

    Wassalam

    ReplyDelete
  10. salam..makngah, maklang norsiah da habaq...sungguh comel la daneeya aryssa...slmt semua Alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  11. Assalam kak nor;i, alah2 lah comelnya cucu kak norli ni...ada sikit2 macam neneknya tu..
    tahniah kak, naik pangkat dah ya..

    ReplyDelete
  12. TERIMA KASIH PADA SMUA YG SINGGAH DCINI>>>kerana sudi memberi ucapan tahniah pada akak..terharu sgt2...sory reply lambat..2 hari x online...sibuk dgn kerja rumah..sibuk terima tetamu jauh dan dekat....apa pun Alhamdulillah kerana dapat share berita gembira ni pada semua...terimak kasih sekali lagi.....

    ReplyDelete
  13. tAHNIAH KAK!!!!
    seronoknya muda2 dah dapat cucu!!
    comel pulak tu..nnt dah besar skit lagi comel!
    gerammnya!!

    ReplyDelete
  14. tAHNIAH KAK!!!!
    seronoknya muda2 dah dapat cucu!!
    comel pulak tu..nnt dah besar skit lagi comel!
    gerammnya!!

    ReplyDelete
  15. Tahniah KakNorli. Tomei nya cucu....

    ReplyDelete
  16. Syoknya tengok baby. Nape sekeping je gambonya? Letak la berkeping-keping

    ReplyDelete
  17. comelnye daneeya... cam mama dia.. dah sepasang cucu maktok kan...:)

    ReplyDelete
  18. Faradean, Homekreation, Norasikin & Shu....
    terima kasih....byk2. Memang seronok dpt cucu.Gmbar sekeping ja...nnti pelan2 update lagi bila usia meningkat...Dah ada sepasang cucu mak tok....Alhamdulillah...kurniaan Allah untuk kita...Terima kasih sekali lagi pada yg sudi kesini...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails